Η πολιτική μας σχετικά με τον COVID-19

Αγαπητοί επισκέπτες,

Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στη Σαντορίνη.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ξενοδοχείο μας ακολουθεί τις πιο πρόσφατες οδηγίες που παρέχει η ΠΟΥ και η Ελληνική Κυβέρνηση σχετικά με την πρόληψη και τον χειρισμό του ιού Covid-19.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Απολυμαντικά χεριών παρέχονται σε κοινόχρηστους χώρους και μπάνια.

2. Σας ενθαρρύνουμε να σαπουνίζετε τα χέρια σας τουλάχιστον για 40 δευτερόλεπτα, συχνά εντός της ημέρας. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες για το σωστό πλύσιμο των χεριών κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Hand washing procedure

3. Το τμήμα καθαριότητας εκτελεί υπηρεσία δωματίου όχι καθημερινά αλλά μία φορά ανά δύο ημέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε επιπλέον πετσέτες ή σεντόνια στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Τα σεντόνια αλλάζονται μία φορά ανά διαμονή.

4. Το προσωπικό μας χρησιμοποιεί προστατευτικό εξοπλισμό (μάσκες και γάντια). Μπορούμε να σας παρέχουμε μάσκα μίας χρήσης δωρεάν στη ρεσεψιόν. Η χρήση μάσκας ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ, ειδικά σε εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους.

5. Σας συμβουλεύουμε να κρατάτε μια ασφαλή απόσταση 2 μέτρων μακριά από άλλους επισκέπτες.

6. Ο μέγιστος αριθμός ατόμων στην πισίνα είναι περιορισμένος, σύμφωνα με τον Ελληνικό Νόμο (1 άτομο ανά 5 τετραγωνικά μέτρα). Επίσης, μειώσαμε τον αριθμό των ομπρελών / ξαπλώστρων για να συμμορφωθούμε με τους κανονισμούς.


7. Ενημερώστε ΑΜΕΣΑ τη ρεσεψιόν εάν αισθάνεστε ότι έχετε συμπτώματα του ιού. Τα συμπτώματα είναι:

  • Δυσκολία στην αναπνοή
  • Βήχας / φτέρνισμα
  • Ελαφρύς ή έντονος πυρετός ή υποψία πυρετού
  • Αίσθημα αδυναμίας ή ζάλης
  • Απώλεια μυρωδιάς

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο, θα πρέπει να παραμείνετε απομονωμένοι μέσα σε ένα δωμάτιο καραντίνας έως ότου φτάσει ο ειδικός γιατρός για διάγνωση. Οι γιατροί θα καθορίσουν τα επόμενα βήματα. Ίσως χρειαστεί να μείνετε σε αυτό το δωμάτιο για λίγες μέρες και το προσωπικό μας θα σας φροντίσει. Το προσωπικό μας έχει το δικαίωμα να αναφέρει στην υποδοχή πιθανά συμπτώματα των επισκεπτών. Σε περίπτωση επίσκεψης ιατρού, το κόστος καλύπτεται από τον ασθενή. Αν ο ιατρός κρίνει πως χρειάζεται τεστ COVID-19, το κόστος επιβαρύνει επίσης τον ασθενή. Ζητούμε πραγματικά τη συνεργασία σας σε αυτό το ζήτημα της δημόσιας υγείας.

8. Κλείστε πάντα το καπάκι της τουαλέτας μετά τη χρήση της τουαλέτας.

9. Λάβετε υπόψη ότι οι ώρες check in και check out έχουν τροποποιηθεί ώστε να συμμορφώνονται με τους κανόνες και μας επιτρέπουν να καθαρίζουμε επαρκώς και να απολυμαίνουμε τα δωμάτια:

  • Το check in ξεκινά στις 15:00
  • Η ώρα αναχώρησης είναι έως τις 11:00

10. Τα τραπέζια μέσα στο πρωινό έχουν μειωθεί όπως απαιτείται από τις επίσημες οδηγίες.

11. Ο τρόπος σερβιρίσματος πρωινού έχει αλλάξει. Παρακαλώ παραγγείλετε τα πιάτα που θέλετε στον μπουφέ και το προσωπικό μας θα τα ετοιμάσει για εσάς.

12. Όλα τα βιβλία έχουν αφαιρεθεί από τη βιβλιοθήκη μας, για λόγους υγιεινής.

13. Τα μενού του πρωινού και του pool bar έχουν ψηφιοποιηθεί πλήρως και μπορείτε να τα δείτε σκανάροντας QR codes

14. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και οδηγίες ασφαλείας σε αυτό το portal σε ψηφιακή μορφή

15. Παρακαλούμε όταν βήχετε ή φτερνίζεστε να καλύπτετε το στόμα σας με το εσωτερικό του αγκώνα σας.