Πληροφορίες Ξενοδοχείου

Αξιότιμοι επισκέπτες,

Καλώς ορίσατε στην Σαντορίνη και το ξενοδοχείο μας.

Παρακάτω θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το ξενοδοχείο και τις υπηρεσίες μας.


Ώρες λειτουργίας υποδοχής

Η υπηρεσία υποδοχής μας λειτουργεί 24 ώρες (Meltemi Village - Excelsior Suites & Atlantis Beach Villa). Για να επικοινωνήσετε με την υποδοχή, πιέστε το 0 στο τηλέφωνο που βρίσκεται στο δωμάτιο σας.


Στο ξενοδοχείο Meltemi Suites, η υποδοχή λειτουργεί από 08:00 - 00:00.


Ώρα Check in – Check out

Το Check in ξεκινάει στις 15:00. Η αναχώρηση από το δωμάτιο θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί ως τις 11:00. 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποδοχή την ημέρα της αναχώρησης σε περίπτωση που επιθυμείτε να κρατήσετε το δωμάτιο μετά τις 11:00. Η διημέρευση κοστίζει 30,00€ και το δωμάτιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τις 18:00, πάντα αναλόγως διαθεσιμότητας.


Πρωινό

Το πρωινό σερβίρεται από τις 08:00 ως τις 10:00

Σας συνιστούμε να προσέλθετε στον μπουφέ από τις 08:00 - 09:00, για να αποφύγετε τις ουρές και τον χρόνο αναμονής, μιας και λειτουργούμε σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγιεινής σχετικά με τον COVID-19.

Στο Meltemi Village - Meltemi Excelsior Suites, η αίθουσα του πρωινού βρίσκεται δίπλα στο pool bar.

Στο Atlantis Beach, η αίθουσα του πρωινού βρίσκεται δίπλα στην reception.

Στο Meltemi Suites, η αίθουσα του πρωινού βρίσκεται δίπλα στην reception.

Σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες, δεν επιτρέπεται στους επισκέπτες να έρχονται σε επαφή με τα προϊόντα του μπουφέ. Συνεπώς, ένα μέλος του προσωπικού θα σας προσφέρει τα προϊόντα ανάλογα με την παραγγελία σας.


Kάπνισμα

Το κάπνισμα ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ μέσα στα δωμάτια. Επιτρέπεται μόνο σε εξωτερικούς χώρους, ή στα μπαλκόνια των δωματίων με την μπαλκονόπορτα κλειστή.


Pool Bar

Μετά τις 11:00 μπορείτε να απολαύσετε snacks ως τις 15:00, και καφέ, κοκτέιλ και ποτά ως τις 18:00. Δεν επιτρέπεται στους επισκέπτες να φέρνουν δικά τους ποτά ή φαγητά στον χώρο της πισίνας. σύμφωνα με τον Ελληνικό Νόμο.


Νερό

Σημειώστε πως το νερό στην Σαντορίνη ΔΕΝ είναι πόσιμο.  Εμφιαλωμένο νερό μπορεί να αγοραστεί από το pool bar μας. Το νερό στο δωμάτιο είναι κατάλληλο μόνο για μπάνιο και βούρτσισμα δοντιών.


Πετσέτες

Σε μία προσπάθεια να εξοικονομηθεί νερό, απορρυπαντικά και να προστατεψουμε έτσι το περιβάλλον, σας ενθαρρύνουμε να τοποθετήσετε τις πετσέτες δωματίου που επιθυμείτε να αλλαχτούν την επόμενη ημέρα, στο πάτωμα του μπάνιου κάτω από τον νιπτήρα.

Πετσέτες πισίνας

Μπορείτε να δανειστείτε πετσέτες πισίνας από την υποδοχή. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το να αφήνετε πετσέτες στις ξαπλώστρες για λόγους κράτησης της ξαπλώστρας δεν επιτρέπεται. Πετσέτες που αφήνονται στις ξαπλώστρες θα συλλέγονται από το προσωπικό μας χωρίς προειδοποίηση. Σας παρακαλούμε να επιστρέφετε τις πετσέτες πισίνας στην υποδοχή.

 

Αντιηλιακά / Λοσιόν

Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε τις ξαπλώστρες, τα jacuzzi, την πισίνα, τα σεντόνια και πετσέτες του δωματίου, έχοντας χρησιμοποιήσει αντιηλιακό ή λοσιόν μαυρίσματος. Ειδικά στα λινά δημιουργούνται λεκέδες που είναι πολύ δύσκολο να καθαριστούν.

Υπηρεσία μεταφοράς

Το ξενοδοχείο μας προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο / λιμάνι μέσω εξωτερικού συνεργάτη. Το κόστος διαφοροποιείται αναλόγως τον αριθμό των ατόμων και την ώρα της μεταφοράς. Μπορείτε να κανονίσετε την μεταφορά μας ενημερώνοντας την υπηρεσία υποδοχής.

Εκδρομές, Ενοικιάσεις αυτοκινήτων / σκούτερ και έξτρα υπηρεσίας

Μπορείτε να επισκευθείτε την υποδοχή για περαταίρω υπηρεσίες που θα κάνουν την διαμονή σας αξιομνημόνευτη.


Είναι πολύ σημαντικό να διαβάσετε τις παρακάτω οδηγίες!!!

Παρακαλώ πατήστε εδώ για να διαβάσετε τις γενικές πληροφορίες ασφαλείας.

Παρακαλώ πατήσετε εδώ για να διαβάσετε τις οδηγίες ασφαλείας της πισίνας.

Παρακαλώ πατήσετε εδώ για να διαβάσετε τις οδηγίες ασφαλείας και λειτουργίας του εξωτερικού υδρομασάζ.


Παρακαλώ ενημερώστε μας αν έχετε παραπάνω ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες. Το προσωπικό μας θα χαρεί να σας βοηθήσει!